Είσαστε έτοιμοι να κερδίσετε το πιο in clutch της σεζόν; Ένα animal print clutch περιμένει να συνοδεύσει τις βραδινές σας εξόδους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ένα μεταλλικό βραδινό τσαντάκι με animal pony skin στην μπροστινή όψη σε συνδυασμό με μαύρο δέρμα στην πίσω πλευρά.

Πάρτε Μέρος στο Διαγωνισμό

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή με τον κάθε τρόπο συμμετοχής. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013. Η κλήρωση θα γίνει τη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο facebook και θα ενημερωθεί με μήνυμα στη διεύθυνση email που μας έδωσε κατά την συμμετοχή του.

Όροι Συμμετοχής

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρία Dim Style.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά με τον κάθε τρόπο συμμετοχής (συνολικά έως 8 συμμετοχές).
Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου, στις 23:59.
Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης την 1 Νοεμβρίου 2013.
Ο μεγάλος τυχερός κερδίζει ένα γυναικείο clutch αξίας 54 €, προσφορά της εταιρίας Dim Style.
Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα στη σελίδα μας στο Facebook και θα ειδοποιηθεί μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.
Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που η εταιρία Dim Style επικοινώνησε μαζί του, το κατάστημα δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.
Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από την εταιρία Dim Style. Η εταιρία Dim Style δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
[border]

Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε like στη σελίδα μας πατώντας το σχετικό κουμπί στο παρακάτω πλαίσιο.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ

Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο jaba.gr

Privacy Preference Center